”חולים במילכוד”: משרד הבריאות תוקף את התופעה של הפנית מטופלים מהמיגזר הציבורי לפרטי וקורא לקהל הרחב להתלונן על כך (משה”ב)

חוזר של סמנכ”לית משרד הבריאות לקופות החולים, רויטל טופר,  שכותרו היא “חולים במילכוד” תוקף בחריפות את התופעה שבה רופאים במגזר הציבורי מפנים מטופלים למרפאות הפרטיות שלהם במסגרת ביטוחים משלימים במטרה לקצר תורים.

המשרד אף קורא לקהל רחב להתלונן על רופאים מהמיגזר הציבורי אשר מפנים מטופלים לפרקטיקה הפרטית שלהם, ומנחה את מנהלי הקופות ובתי החולים להורות לרופאים להימנע מלהפנות או להמליץ למטופלים להגיע למרפאתם הפרטית במטרה לקצר תורים או לשפר איכות הטיפול.

לחוזר הסמנכ”ל – ”חולים במילכוד”

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

הנטל הגלובלי של פסוריאזיס הוכפל מאז 1990

הנטל הגלובלי של פסוריאזיס הוכפל מאז 1990

מקור: Journal of Investigative Dermatology
פרופ' שחף שיבר
פרופ' שחף שיבר
אין תגובות|21/09/2025

מספר מקרי הפסוריאזיס בעולם כמעט הוכפל בין שנת 1990 לשנת 2021, והגיע להערכה של 43 מיליון מקרים ושל 5.1 מיליון אבחונים חדשים בשנת 2021

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן