שעות ביקור חדשות במרכז הרפואי זיו

במסגרת תהליך שיפור איכות ובטיחות הטיפול, המוענק במרכז הרפואי זיו והתחשבות ברווחת החולה, החליטה הנהלת המרכז הרפואי זיו, לאפשר ביקורי משפחות במחלקות האשפוז בשעות קבועות חדשות. 

החל מתאריך 1.2.16 יונהגו שעות ביקור חדשות במחלקות האשפוז ויהיו מעתה: 12:00-14:00 ו- 16:00-21:00.

שעות הביקור החדשות יתקיימו בכל מחלקות האשפוז, פרט למחלקות: טיפול נמרץ כללי, טיפול נמרץ ילדים, טיפול מיוחד בילוד (פגיה), המחלקה לרפואה דחופה (מיון), המחלקה לבריאות הנפש וחדרי הלידה.

מאושפזים הזקוקים לליווי ועזרה, כגון ילדים, מטופלים במחלקה הגריאטרית וכו’, יהיו רשאים למלווה אחד גם מחוץ לשעות הביקור, כמו גם מקרים חריגים שיאושרו על ידי הצוות הרפואי.   

ד”ר סלמאן זרקא, מנהל המרכז הרפואי זיו מציין, כי שעות ביקור קבועות במחלקות האשפוז מאפשרות לצוותי הטיפול מהלך עבודה תקין והענקת טיפול איכותי ולמטופלים זמן מנוחה הדרוש להחלמתם. “שעות הבוקר בבית החולים מוקדשות לביקורי רופאים וקביעת המשך הטיפול למאושפזים, לכן החלטנו כי שעות הביקור החדשות יחלו החל מ-12 בצהריים, על מנת לאפשר לצוותים הרפואיים לבצע עבודתם ביעילות וללא הסחות. דבר זה יאפשר הענקת טיפול רפואי מקצועי ומיטבי ומנוחה נוספת למאושפזים. בנוסף, שעות הצהריים בין שתיים לארבע גם יוקדשו למנוחת המאושפזים, שהינה הכרחית כחלק מהחלמתם. אנו בטוחים, כי בריאותם והחלמתם המהירה של המטופלים הינה גם בראש מעיניהם של משפחותיהם וחבריהם והם יקבלו בהבנה את הסדרי שעות הביקור החדשים שיטיבו עם המערכת כולה” ציין ד”ר זרקא.   

אתר המרכז הרפואי זיו – http://www.ziv.org.il

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

סיכום מקצועי: אסטרטגיות ניהול חבל טבור ביילודים שאינם חיוניים (Non-Vigorous Neonates)

סיכום מקצועי: אסטרטגיות ניהול חבל טבור ביילודים שאינם חיוניים (Non-Vigorous Neonates)

מקור: degruyterbrill
ד"ר ברנרד ברזילי
ד"ר ברנרד ברזילי
אין תגובות|07/06/2026

אפילו שחיתוך מושהה של חבל הטבור (Delayed Cord Clamping – DCC) הוא סטנדרט הטיפול המקובל עבור יילודים חיוניים בזכות יתרונותיו הקליניים כגון הגדלת נפח הדם ושיפור רמות ההמוגלובין, יישומו ביילודים שאינם חיוניים שרוי במחלוקת

החייאת ילדים; השוואה בין ההנחיות האמריקאיות לאירופיות

החייאת ילדים; השוואה בין ההנחיות האמריקאיות לאירופיות

מקור: Neonatology
ד"ר ברנרד ברזילי
ד"ר ברנרד ברזילי
אין תגובות|01/06/2026

החוקרים סיכמו את ההבדלים ואת נקודות ההסכמה בין הנחיות ההחייאה ביילודים לשנת 2025 של איגוד הלב האמריקאי והאקדמיה האמריקאית לרפואת ילדים (AHA-AAP) לבין אלו של מועצת ההחייאה האירופית (ERC)

האם ניתן ליטול משככי כאבים במהלך ההיריון?

האם ניתן ליטול משככי כאבים במהלך ההיריון?

מקור: Human Reproduction Open, PLOS Medicine
מערכת האתר
מערכת האתר
אין תגובות|27/05/2026

ניתוח נתוני עתק שבוצע באוניברסיטת בן־גוריון בנגב וכלל יותר מ־250,000 הריונות של מטופלות כללית מחוז דרום והמרכז הרפואי סורוקה לאורך שני עשורים, הוביל לשני מחקרים המעניקים תשובות חדשות על בטיחות השימוש באקמול ומשככי כאבים (NSAISs) במהלך ההיריון

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן