Vayyar Imaging משתמשת בטכנולוגיות סימולציה של דאסו סיסטמס כדי להאיץ את הפיתוח של יישומי הדמייה 4D (הודעת ויאר).

Vayyar Imaging Ltd., חברת הדמייה 4D חדשנית ישראלית, משתמשת ביישומי ה-SIMULIA CST Studio Suite מבית דאסו סיסטמס, דרך המפיץ הישראלי אדקום, כדי לתכנן, לפתח ולבדוק חיישני הדמיה 4D מבוססי רדאר לפני הייצור הפיזי שלהם. יכולות הסימולציה של שדות אלקטרומגנטיות המעולות של SIMULIA CST מאפשרות הערכת ביצועי תכנון מדויקת לפני הייצור, ומקצרות את הזמן מתכנון לייצור של חיישני הדמיה אלקטרומגנטיים.

לטכנולוגיית ההדמיה 4D של Vayyar Imaging יש שפע של יישומים, אך תרגום הפוטנציאל של הטכנולוגיה ליישומים מעשיים עלול לארוך זמן רב. זאת הנקודה בה תוכנות הסימולציה המתקדמות של SIMULIA, כולל ה-CST Studio Suite לסימולציה של שדות אלקטרומגנטיים, יכולות לבוא לידי ביטוי. באמצעות SIMULIA CST, מפתחים ומהנדסים יכולים לבצע בדיקות וירטואליות מקיפות על המוצרים לפני ייצורם הפיזי, לגלות בעיות עתידיות ולפתור אותן לפני שהן מתרחשות במציאות ולכוונן הן את הטכנולוגיה והן את המאפיינים הפיזיים של המוצר, תוך חיסכון גדול בזמן, במאמץ ועלויות.

חברת Vayyar Imaging רתמה את יכולותיה של חבילת ה-CST Studio Suite, בתמיכת אדקום, לפתח מכשירים המבוססים על חיישני 4D במספר תחומים מגוונים אחרים, כולל הגנה בסביבת הבית עבור קשישים, בטיחות נוסעים ברכב ואיסוף של נתוני צרכנים בחנויות. בתחום הבריאות, Vayyar Imaging משתמשת ב-SIMULIA CST כדי להאיץ את הפיתוח של הדמייה 4D חדשני לאבחנת סרטן שד שיאתר גידולים ברקמת השד בצורה חסכונית יותר ובקלות יתרה לעומת ממוגרפיה.

למידע נוסף אודות יישומי SIMULIA מבית דאסו סיסטמס לחצו כאן
 

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

אובאיטיס שאינה זיהומית קשורה לשכיחות מוגברת של תחלואה נלווית פסיכיאטרית: ניתוח נתונים מתוכנית המחקר “All of Us”

אובאיטיס שאינה זיהומית קשורה לשכיחות מוגברת של תחלואה נלווית פסיכיאטרית: ניתוח נתונים מתוכנית המחקר “All of Us”

מקור: Am J Ophthalmol
ד"ר יעל שרון
ד"ר יעל שרון
אין תגובות|17/09/2026

מחקרים קודמים תיארו שיעורי חרדה ודיכאון גבוהים בחולי NIU, אך הם היו מוגבלים בגודל המדגם, בפיזור הגאוגרפי ובגיוון הדמוגרפי, ולא בחנו קשת רחבה של אבחנות פסיכיאטריות בגישת מקרה־ביקורת

אוטמים מוחיים בטריטוריות מרובות, טיפול נוגד קרישה והישנות לאחר שבץ קריפטוגני: ניתוח תת־קבוצה של מחקר ARCADIA

אוטמים מוחיים בטריטוריות מרובות, טיפול נוגד קרישה והישנות לאחר שבץ קריפטוגני: ניתוח תת־קבוצה של מחקר ARCADIA

מקור: Stroke
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון
אין תגובות|10/09/2026

שבץ קריפטוגני (שבץ ממקור לא ידוע) הוא אתגר טיפולי משמעותי. כאשר בבדיקות הדמיה (כמו MRI) מזוהים אוטמים (מוחיים) ביותר מטריטוריה כלי דם אחת, הדבר מעלה חשד סביר למקור תסחיפי מהלב (Cardioembolism)

בחיפוש אחר הזהות המקצועית של הגריאטר

בחיפוש אחר הזהות המקצועית של הגריאטר

מקור: Journal of the American Geriatrics Society
פרופ' אלי מזרחי
פרופ' אלי מזרחי
אין תגובות|09/09/2026

למרות העלייה בצורך בשירותי גריאטריה עם הזדקנות האוכלוסייה, המקצוע עדיין סובל מנראות ומהכרה מוגבלות

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן