לי אורון התמנתה למנהלת מחוז מרכז בקופת חולים מאוחדת

לי אורון  (נ+ 4) מונתה באחרונה לתפקיד מנהלת מחוז המרכז בקופת חולים מאוחדת.
לי אורון, מנהלת בכירה הגיעה עם ניסיון עשיר בעולמות התקשורת, הטכנולוגיה והפיננסים בשווקים תחרותיים ותובעניים שבהם הייתה שותפה להקמה ולהובלה של פרויקטים שיווקיים גדולים. יש לה היכרות מעמיקה עם המגמות העדכניות ביותר בעולם חווית הלקוח והמדיה הדיגיטלית,  לצד החידושים המרכזיים בעולמות התפעול והאפקטיביות הארגונית.

בתפקידה האחרון כיהנה לי כמנכ”לית של חברת התוכנה  Autofont APS, לפני כן שמשה כסמנכ”לית וראש החטיבה העסקית בחברת ‘פרטנר תקשורת’ . בתפקידים הבכירים שמילאה בעבר, צברה לי ניסיון נרחב גם בגיבוש ובהובלת אסטרטגיה עסקית וארגונית ובמימושה באופן מדיד ועל בסיס יעדים.

לאורון  תואר ראשון במשפטים מהקריה האקדמית אונו ותואר נוסף בהנדסת תעשיה וניהול ממכללת שנקר.                  

בימים אלה היא מסיימת את התואר שני בלימודי אסטרטגיה שיווקית וטרנספורמציה דיגיטלית, בקריה האקדמית אונו.

סיגל רגב רוזנברג מנכ”לית מאוחדת, ברכה על המינוי החדש וציינה: ” בטוחני שהצטרפותה של לי לצוות הניהול הבכיר של מאוחדת, כישוריה וניסיונה עתיר השנים,  יקדמו את  רפואת הקהילה במחוז מרכז בהתאם לאסטרטגיה הארגונית שלנו ותתרום להשגת יעדים ולהגברת והעצמת יתרוננו כקופה קטנה ואיכפתית,  הפועלת להענקת שירותי רפואה מתקדמת אישית איכותית ונגישה . קופה שהוכיחה את עוצמתה ויכולותיה בתקופה הכי מאתגרת שידעה מערכת הבריאות בארץ ובעולם”.

עם כניסתה מציינת לי כי היא נרגשת לקבל את תפקידה החדש ולהצטרף לצוות הבכיר בקופה וכי היא מאמינה כי תפעל בנחישות להצעיד את המחוז שבניהולה למען רווחת הלקוחות, הרחבת השירותים הרפואיים בקהילה, שיפור זמינותם ולהתמודדות עם האתגרים הרבים שמציבה מערכת הבריאות בישראל יום יום.

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

השתלת תומכן (סטנט) דחופה בעורק התרדמה עבור נגעים עוקבים (Tandem Lesions) במטופלים שעברו הקצאה אקראית לטיפול אנדווסקולרי עם או ללא טיפול תרומבוליטי: תוצאות מניתוח מטה־אנליזה של נתוני משתתפים בודדים (IRIS)

מקור: Stroke
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון
אין תגובות|02/06/2026

החוקרים ביצעו מטה־אנליזה רחבת היקף (IRIS) שאיחדה נתונים של מאות משתתפים מניסויים קליניים אקראיים

תרומבקטומיה אנדו־וסקולרית לעומת טיפול הרפואי הטוב ביותר בשבץ מוחי עם חסימה של כלי דם גדולים מעבר ל־24 שעות; סקירה שיטתית ומטה־אנליזה

מקור: Stroke
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון
אין תגובות|14/02/2026

בדרך כלל, תרומבקטומיה אנדו־וסקולרית (EVT) מתבצעת בחולים עם חסימה של כלי דם גדולים (LVO) עד 24 שעות מהופעת השבץ. עם זאת, ישנם חולים שעדיין מחזיקים רקמה מוחית ברת הצלה לאחר 24 שעות (“slow progressors”), ולכן יש עניין לבדוק אם EVT בשלב מאוחר עשוי להביא לתועלת

אלטפלז תוך־עורקי לאחר רה־פרפוזיה מוצלחת בטיפול אנדווסקולרי בשבץ מוחי חד; מחקר קליני אקראי מסוג PEARL

מקור: JAMA
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון

לאחר טיפול אנדווסקולרי מוצלח בשבץ מוחי איסכמי גדול (Endovascular Thrombectomy – EVT), לעיתים קיימת עדיין חסימה או היעדר זרימה מיטבית בכלי דם קטנים או אזורים היקפיים של האזור הפגוע

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן