ד”ר עדי גרנט מונתה למנהלת השירות הפסיכולוגי בבית החולים לוינשטיין.

ד”ר עדי גרנט מונתה למנהלת השירות הפסיכולוגי בבית החולים השיקומי לוינשטיין.

ד”ר גרנט: “בעיני המטרה שלנו כעובדי בית החולים לסייע לאדם ולמשפחתו, לשקם את גופו, נפשו וחייו לאחר שאלו עברו מהפך אקוטי או כרוני. בתוך כך, אנו מחויבים לתת את השירות הטוב ביותר למטופל ולסביבתו ולסייע במיצוי הפוטנציאל השיקומי שלו. סקטור הפסיכולוגים, כחלק מהארגון ומהצוות הרב מקצועי, נרתם להשגת יעדים אלו באמצעות זיהוי מאפייני המטופל, אבחונם והטיפול בהם ובכך הוא גם מסייע להעצמת פעולתם של יתר הסקטורים. כראש סקטור, אני רואה לנגד עיני את העצמת היעדים הללו וחיזוקם באמצעות המשך קיום שיתופי פעולה פוריים עם הצוות הרב-מקצועי ובעלי תפקידים בבית החולים, חתירה לעבודה טיפולית ואבחונית מבוססת מחקר והמשך קידום וטיפוח ההכשרה המקצועית של הצוות הפסיכולוגי”.

ב 13 השנים האחרונות שימשה ד”ר גרנט כפסיכולוגית אחראית במרפאה לשיקום ילדים ונוער בבית החולים לוינשטיין. במסגרת זו, עבודתה התמקדה בהערכה נוירופסיכולוגית ובטיפול בילדים ובני נוער שחוו סוגים שונים של פציעות ומחלות. כמו כן, ד”ר גרנט הינה פסיכולוגית מדריכה ובעלת ניסיון בשיטות טיפול שונות בניהן EMDR וכן מורשית לטיפול בהיפנוזה. משנת 2009 היא מרצה באוניברסיטת אריאל במסלול לתואר שני בפסיכולוגיה שיקומית ובתוך כך משלבת מחקר במסגרת עבודתה בבית החולים לוינשטיין.

ד”ר גרנט היא בוגרת המחלקה לפסיכולוגיה במגמה השיקומית שבאוניברסיטת בר אילן (Ph.D).

דנית שכטר
דוברת בית החולים לוינשטיין

קרדיט לצילום: עדי גרנט

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

המיקרוביום החברתי בגיל המבוגר

מקור: pubmed
פרופ' אלי מזרחי
פרופ' אלי מזרחי
אין תגובות|26/02/2026

בידוד חברתי שכיח בגיל המבוגר ונקשר באופן עקבי לשבריריות, לירידה תפקודית, לפגיעה קוגניטיבית ולתמותה מוגברת

טראומה עינית; גורם עולמי נזנח לעיוורון ולנכות הניתנים למניעה

מקור: Am J Ophthalmol
ד"ר יעל שרון
ד"ר יעל שרון
אין תגובות|18/02/2026

טראומה עינית היא גורם משמעותי לעיוורון חד־עיני ולנכות ארוכת־טווח ברחבי העולם, במיוחד במדינות בעלות הכנסה נמוכה ובינונית. אפילו שמרבית הפגיעות העיניות ניתנות למניעה, הנטל האישי, החברתי והכלכלי הנלווה אליהן נותר גבוה ומוזנח ביחס למחלות עיניים אחרות

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן