פורום הסיעוד לטיפול בכאב במסגרת הכנס השנתי של האגודה הישראלית לכאב







הכנס הרביעי של “פורום הסיעוד לטיפול בכאב”, שנערך ב-13.5.2004 היה מוצלח ומעניין, והשאיר טעם של עוד. הגיעו לכנס 550 אחים ואחיות מכל הארץ, העוסקים בכל תחומי הטיפול בכאב , האזינו להרצאות, צחקו מהבדיחות, הסתובבו בדוכני התצוגה וקראו מאמרים מהעיתון שלנו.

אנו קוראים לכם להצטרף,באופן רשמי, לפורום ולהנות מהפעילויות וההטבות שאנו מספקים. לשם כך, אנא הזדרזו  לשלוח צ’ק על סך 50 ש”ח, עבור דמי חבר לשנה ל: ציקי אדלר, היחידה לשיכוך כאב, בי”ח רמב”ם, חיפה.

ב: 17-20/11/2004 יערך הכנס השנתי של “האגודה הישראלית לכאב” במלון הנסיכה באילת.

אנו ממליצים להגיע ולהשתתף בכנס, המהווה משאב לימודי וחברתי חשוב, כחלק מהשתייכותנו המקצועית, וכשותפים בטיפול בכאב, יחד עם קולגות מדיסציפלינות נוספות.

במסגרת הכנס תוקדש סדנא לסיעוד, בה נציג את הבעייתיות והמורכבות של אומדן הכאב ככלי יישומי, ומה תפקידה של האחות בטיפול בחולה בהתבסס על האומדן.

בנוסף, במסגרת הכנס, תיערך אסיפה כללית לבחירת ועד חדש לאגודה. חברי הפורום, מתבקשים להצטרף גם ל”אגודה הישראלית לכאב” (כרוך בתשלום דמי חבר שנתיים של 100 ש”ח בנפרד), המקנים הנחה ברישום לכנסים של האגודה ושל הפורום, אחרת לא ניתן יהיה לממש את זכותנו לבחור ולהיבחר.

הכנס מתחיל ביום ד’ ה-  17/11 בצהריים, בערב נערכת ארוחת גאלה עם תכנית בידור, ומסתיים למחרת אחה”צ.  הפורום מארגן הסעה באוטובוס ביום ד’ וחזרה ביום ה’. למעשה, ניתן לשלם עבור לינת לילה אחד בלבד ובכך להוזיל עלויות ההשתתפות בכנס.

להרשמה, תשלומים ופרטים נוספים לפנות לחברת הכנסים “אופקים”, בטל’: 03-7610806.

תזכורת אחרונה ללומדים במכללה לישראל ומעוניינים לקבל מלגה מהפורום אנא הזדרזו לשלוח את בקשתכם בצרוף קורות חיים, לועדת המלגות   עבור:  גב’ ציפי פרלמוטר, ת.ד. 1148, כוכב יאיר, 44864.

שנה טובה, פורייה ושקטה,

אורה שמאי-רוסלר

יו”ר פורום הסיעוד לטיפול בכאב

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

המיקרוביום החברתי בגיל המבוגר

המיקרוביום החברתי בגיל המבוגר

מקור: pubmed
פרופ' אלי מזרחי
פרופ' אלי מזרחי
אין תגובות|26/02/2026

בידוד חברתי שכיח בגיל המבוגר ונקשר באופן עקבי לשבריריות, לירידה תפקודית, לפגיעה קוגניטיבית ולתמותה מוגברת

טראומה עינית; גורם עולמי נזנח לעיוורון ולנכות הניתנים למניעה

טראומה עינית; גורם עולמי נזנח לעיוורון ולנכות הניתנים למניעה

מקור: Am J Ophthalmol
ד"ר יעל שרון
ד"ר יעל שרון
אין תגובות|18/02/2026

טראומה עינית היא גורם משמעותי לעיוורון חד־עיני ולנכות ארוכת־טווח ברחבי העולם, במיוחד במדינות בעלות הכנסה נמוכה ובינונית. אפילו שמרבית הפגיעות העיניות ניתנות למניעה, הנטל האישי, החברתי והכלכלי הנלווה אליהן נותר גבוה ומוזנח ביחס למחלות עיניים אחרות

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן