ההסתדרות הרפואית תומכת בהצעת החוק המתנה קבלת רשיון לעסוק ברפואה בידיעה בסיסית של עברית

ההסתדרות הרפואית תומכת בהצעת החוק של ח”כ אריה אלדד – שאושרה היום בקריאה שנייה ושלישית בוועדת הבריאות  בכנסת – המתנה קבלת רישיון לעסוק ברפואה בידיעה בסיסית של השפה העברית.

יו”ר ההסתדרות הרפואית, ד”ר ליאוניד אידלמן, אמר היום כי ברור לכל שעל אף המחסור ברופאים והשאיפה לקלוט עולים מארצות שונות בעולם, לא ניתן להעניק רשיון קבוע לעסוק ברפואה למי שאין לו ידיעה בסיסית בעברית. לדבריו, העדר שליטה בסיסית בשפה העברית עלולה לבוא על חשבונם של המטופלים ואף לסכן את חייהם.

 נמסר על ידי אורנה כהן, דוברת הר”י 

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

שימוש ב־MRI בשדה־על גבוה (7 טסלה) בקבוצת ילדים עם אפילפסיה עמידה לטיפול תרופתי: השוואת הדמיה ותוצאות רדיולוגיות

שימוש ב־MRI בשדה־על גבוה (7 טסלה) בקבוצת ילדים עם אפילפסיה עמידה לטיפול תרופתי: השוואת הדמיה ותוצאות רדיולוגיות

מקור: Neurology
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון
אין תגובות|13/11/2025

המאמר בחן את התרומה של MRI בשדה על־גבוה בעוצמה של 7 טסלה (7T) להערכת ילדים הסובלים מאפילפסיה עמידה לטיפול תרופתי, והשווה אותו ל־MRI סטנדרטי בעוצמות נמוכות יותר (לרוב 3T)

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן