ד”ר פישר משיקה תוסף תזונה המעקב את התפתחות מחלת ה- AMD

אופטי סייף מקס  AREDS   2

תוסף תזונה בעל פורמולה ייחודית המבוסס על מחקר   AREDS2    עליו מסתמכת הקהילה הרפואית

ד”ר פישר משיקה את “אופטי-סייף  Max       AREDS 2 “, תוסף תזונה המבוסס על מחקר    AREDS  2 , המחקר המקיף והעדכני בעולם בתחום מחלת העיניים   AMD  , שבוצע על ידי המכון הלאומי האמריקאי לבריאות העין.

על פי מחקר זה, נטילה יומיומית של תוסף תזונה המכיל ויטמינים ומינרלים – ויטמין C   , ויטמין E ואבץ, בתוספת אנטיאוקסידנטים טבעיים לוטאין וזאקסנטין, מסייעת בעיכוב התקדמות מחלת ה-  AMD  ואף בהגנה על כושר הראייה. הפורמולה יעילה ובטוחה לשימוש לאורך זמן.

אופטי-סייף   Max    AREDS 2 מומלץ על ידי רופאי העיניים לחולי  AMD    .

   מחלת ה     AMDAge Related Macular Degeneration      היא מחלת ניוון המקולה, האזור ברשתית העין האחראי על חדות הראייה. מחלה זו גורמת לטשטוש הראייה המרכזית עד כדי  ראייה ירודה מאד. בישראל ישנם כ- 200,000 חולי  AMD    ובכל שנה לוקים בה כ- 5,000 חולים נוספים.

למחלה שני שלבים: השלב היבש והשלב הרטוב. בשלב היבש, השקט, הראייה נשמרת בדרך כלל ואין בו איום מיידי על הראייה. בחלק מהמקרים השלב היבש מתקדם ל”שלב הרטוב” ובו ללא טיפול, הראייה מתדרדרת במהירות.

לדברי ד”ר עירית רוזנבלט, מומחית למחלות הרשתית בבית חולים בילינסון, המתמחה בטיפול במחלה, ואחראית על המחקרים הקליניים במחלקה, מחקרים רבים וביניהם מחקר   AREDS 2   , מצביעים על התועלות של לוטאין וזאקסנטין לשמירה על איכות הראייה ובריאות העיניים בחולים עם  AMD    יבש, ובעיקר להקטנת הסיכון למעבר מ  AMD   יבש לרטוב ולהתפתחות  AMD   המאיים באופן מיידי וחמור על הראייה וקטראקט.

פורמולת אופטי-סייף    Max  החדשה מכילה רכיבים התורמים לשמירה על בריאות העיניים, ביניהם: לוטאין (5 מ”ג) וזאקסנטין (1 מ”ג); נוגדי חמצון טבעיים הנמצאים בריכוז גבוה במקולה.

במניעת המעבר למחלה פעילה ניתן לשמור על ראייה טובה ולאורך זמן. היחס האופטימאלי המומלץ לנטילת לוטאין וזאקסנטין הוא 5:1; כפי שניתן למצוא בסדרת אופטי-סייף Max      AREDS 2 .

מוצרי סדרת אופטי-סייף    AREDS 2 MAX   אינם מכילים בטא קרוטן ובטוחים לשימוש לכלל האוכלוסייה: שאינם מעשנים, מעשנים ומעשנים לשעבר.

* * *

אופטי-סייף    MAX   מולטי ויטמינים ומינרלים מבוסס   AREDS 2  : פורמולה ייחודית לשמירה על הבריאות הכללית וגם על הראייה (60 כמוסות): מחיר מומלץ לצרכן 179.90 .

אופטי-סייף   Max    AREDS 2 : פורמולה ייחודית לשמירה על בריאות העין (120 כמוסות): מחיר מומלץ לצרכן 199.90 .

נמכר בקופות חולים ובבתי מרקחת ובקרוב ברשתות הפארם.

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

המיקרוביום החברתי בגיל המבוגר

המיקרוביום החברתי בגיל המבוגר

מקור: pubmed
פרופ' אלי מזרחי
פרופ' אלי מזרחי
אין תגובות|26/02/2026

בידוד חברתי שכיח בגיל המבוגר ונקשר באופן עקבי לשבריריות, לירידה תפקודית, לפגיעה קוגניטיבית ולתמותה מוגברת

טראומה עינית; גורם עולמי נזנח לעיוורון ולנכות הניתנים למניעה

טראומה עינית; גורם עולמי נזנח לעיוורון ולנכות הניתנים למניעה

מקור: Am J Ophthalmol
ד"ר יעל שרון
ד"ר יעל שרון
אין תגובות|18/02/2026

טראומה עינית היא גורם משמעותי לעיוורון חד־עיני ולנכות ארוכת־טווח ברחבי העולם, במיוחד במדינות בעלות הכנסה נמוכה ובינונית. אפילו שמרבית הפגיעות העיניות ניתנות למניעה, הנטל האישי, החברתי והכלכלי הנלווה אליהן נותר גבוה ומוזנח ביחס למחלות עיניים אחרות

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן