במפגש נסכם את פעילות הפורום בשנה החולפת וננהל דיון על מערכות מזון בעידן הפוסט קורונה מנקודת המבט של שלושה דוברים מובילים בתחומם.
פרופ’ מריון נסל, המחלקה לתזונה ולמדעי המזון, אוניברסיטת ניו יורק | סקירת היבטי מדיניות ורגולציה של מערכת המזון בארה”ב בתקופת הקורונה
פרופ’ כריסטופר גולדן, המחלקה לתזונה, אוניברסיטת הארוורד | הצגת ה-Blue Food Assessment, פרויקט מחקר בינלאומי הבוחן את תרומתם של מזונות אקווטיים לבטחון תזונתי עולמי עכשיו ובעתיד
ד”ר דורית אדלר, נשיאת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא | סקירת פעילות הפורום בשנה האחרונה ומהם הצעדים הנדרשים להבטיח מערכת מזון מקיימת
המפגש ייערך בשפה האנגלית.
ההשתתפות במפגש הינה ללא עלות אך מותנית בהרשמה מראש (בקישור).
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!