פרופ’ מרדכי רוזנר

מהדורת מרס 2006 של מדור רפואת העיניים תעסוק בשלושה מאמרים. מאמר מ- Ophthalmology עוסק בזווית סגורה בעיניים עם מיופיה גבוהה. מאמר מ-  Arch Ophthalmology המדווח על התוצאות כעבור 3 שנים לאחר טיפול בהשתלת פיגמנט אפיתל של הקשתית בניתוח להסרת CNV בדגנרציה מקולרית אקסודטיבית, מאמר מ-  Ophthalmology המדווח על התוצאות ארוכות הטווח של PRK עבור אמבליופיה אנאיזומטרופית בילדים.

בברכת קריאה מהנה ומועילה,
פרופ’ מרדכי רוזנר

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

טיפול הורמונלי חלופי בנשים לאחר גיל המעבר (≥50) קשור להיארעות של גלאוקומה: עדויות מ־6,576 נשים בפינלנד

מקור: Acta Ophthalmol
ד"ר יעל שרון
ד"ר יעל שרון
אין תגובות|21/05/2026

המחקר בחן את הקשר בין טיפול הורמונלי חלופי (HRT) בנשים לאחר גיל המעבר לבין הסיכון לפתח גלאוקומה, במיוחד מסוג POAG (גלאוקומה זווית פתוחה ראשונית)

דוח מיוחד של האקדמיה האמריקאית לאופתלמולוגיה (AAO): המלצות לבדיקות סקר לגילוי רטינופתיה הנגרמת מהידרוקסיכלורוקווין (עדכון 2025)

מקור: Ophthalmology
ד"ר יעל שרון
ד"ר יעל שרון
אין תגובות|07/05/2026

רטינופתיה הנגרמת מהידרוקסיכלורוקווין (Hydroxychloroquine, HCQ) היא סיבוך מוכר אך יחסית נדיר של טיפול ממושך בתרופה, המשמשת בעיקר לטיפול בזאבת, בדלקת פרקים שגרונית ובמחלות אוטואימוניות נוספות

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן