ע”פ דיווח מדהמרקר, בהמשך לדו”ח מבקר המדינה בו דווח כי פרופ’ זאב רוטשטיין (בתמונה), מנכ”ל שיבא, הועסק במס’ משרות נוספות באופן לא תקין, ובעקבות שימוע שנערך לאחרונה בנושא ע”י פרופ’ גמזו, מנכ”ל משרד הבריאות , הוחלט להפסיק את העסקתו של רוטשטיין כמנהל מערך הניידות (הכפוף לאגודה לבריאות הציבור מטעמה של משרד הבריאות).
רוטשטיין ניהל את מערך הניידות (שתחת אחריותו פועלות ועדות הזכאות לקביעת קצבת ניידות) במשך 14 שנה. ביוני 2010 הוחלט להפסיק העסקתו אך רוטשטיין הגיש תביעה שבעקבותיה התקיים השימוע הנוכחי.
בדברי הסיכום שלו מבקר גמזו את רוטשטיין וטוען שעצם המנוי עצמו, עוד ב-1998 נעשה באופן לא תקין, וכן גם ההתנהלות כולל הגדרת היקף הפעילות והתגמול בהתאם. רוטשטיין בתגובה הודיע שמאוד נהנה למלא התפקיד אך הוא מקבל את ההכרעה וידאג להעביר התפקיד באופן מסודר.










תגובות רוצה להצטרף לדיון?
יש להתחבר כדי להגיב.
התחבראין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!