ד”ר זאב פלדמן מ”מ יו”ר הר”י קורא להורים ובני הנוער להתחסן ומודה לשר הבריאות הורביץ על תוספת 600 התקנים לתגבור המערך הרפואי

צהריים טובים,
ד”ר זאב פלדמן, יו”ר ארגון רופאי המדינה, מנהל היחידה לנוירוכירורגיה ילדים בשיבא ומ”מ יו”ר הר”י: אחריות אישית- התחסנות. בואו נמנע הגבלות וסגרים.

 “העלייה היומית במספר המאומתים והחולים הפעילים, התחלת העלייה במספר החולים הקשים, מבהירה שהקורונה איתנו וצריך ללמוד לחיות לצידה. מרכיב מהותי באחריות האישית הינו ההתחסנות של כל מי שיכול. הסיכון ללקות בדלקת שריר הלב עקב הקורונה הינו כ- 0.5% בהשוואה לסיכון של 0.02% ללקות בדלקת לאחר החיסון.
אם חפצי חיים אנחנו, ורוצים להימנע מפגיעה במרקם חיינו על ידי הגבלות וסגרים, על כולנו להתחסן. אני קורא להורים, לבני הנוער ולבוגרים שטרם התחסנו- לכו להתחסן, ומהר.

בנוסף, ברצוני להודות לשר הבריאות ניצן הורוביץ על הנחייתו החד משמעית בנוגע ל-600 תקני הרופאות והרופאים שתגברו את מערכת הבריאות בשנת הקורונה. הצהרתו הבהירה באופן חד משמעי שההתחייבות שניתנה בקווי היסוד של הממשלה לקבע תקנים אלה אינה הצהרתית בלבד”.

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

הקשר בין התפתחות העור להגנה חיסונית

הקשר בין התפתחות העור להגנה חיסונית

מקור: Cell Reports
מערכת האתר
מערכת האתר
אין תגובות|03/02/2026

חוקרים מאוניברסיטת בן גוריון בנגב חשפו מנגנון המקשר בין התפתחות תאי עור להגנה חיסונית, ומציעים תובנות חדשות לגבי מחלות עור דלקתיות כמו פסוריאזיס ודלקת עור אטופית.

הנטל הגלובלי של פסוריאזיס הוכפל מאז 1990

הנטל הגלובלי של פסוריאזיס הוכפל מאז 1990

מקור: Journal of Investigative Dermatology
פרופ' שחף שיבר
פרופ' שחף שיבר
אין תגובות|21/09/2025

מספר מקרי הפסוריאזיס בעולם כמעט הוכפל בין שנת 1990 לשנת 2021, והגיע להערכה של 43 מיליון מקרים ושל 5.1 מיליון אבחונים חדשים בשנת 2021

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן