ועדת השרים לחקיקה צפויה לאשר היום הצעת חוק האוסרת באופן גורף פרסום מוצרי טבק (דהמרקר)

ע”פ דיווח בדהמרקר, ועדת השרים לענייני חקיקה צפויה לאשר היום את הצעת החוק  האוסרת באופן גורף פרסום מכל סוג שהוא של מוצרי טבק, למעט בעיתונות המודפסת.

 גם במקרה של פרסום בעיתונות המודפסת, תידרש חברת הטבק לפרסם מודעה נגדית הכוללת אזהרה נגד עישון בגודל זהה לזה של מודעת הפרסומת.

לכתבה בדהמרקר

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

Clonidine כמונותרפיה לתסמונת גמילה מאופיואידים בילודים (Pediatrics)

Clonidine כמונותרפיה לתסמונת גמילה מאופיואידים בילודים (Pediatrics)

מערכת האתר
מערכת האתר
אין תגובות|10/11/2024

מחקר אקראי חדש השווה את היעילות של Clonidine, אלפא-2 אגוניסט, בטיפול בתסמונת גמילה מאופיואידים בילודים (NOWS) במחקר שפורסם ב-Pediatrics. ד”ר ברזילי, עורך מדור נאונטולוגיה, משתף את המחקר ומוסיף מהערותיו.

סיגריות אלקטרוניות ואידוי באוכלוסייה הפדיאטרית (PEDIATRICS)

סיגריות אלקטרוניות ואידוי באוכלוסייה הפדיאטרית (PEDIATRICS)

מערכת האתר
מערכת האתר
אין תגובות|01/08/2024

מגזין הג’ורנאל קלאב המשולב מס’ 2: מוצרי סיגריות אלקטרוניות ואידוי הוצגו בפעם הראשונה בארצות הברית סביב שנת 2007, וצברו פופולריות במהירות. ב-2018, פורסמה אזהרה רשמית בארצות הברית אודות השימוש בסיגריות אלקטרוניות באוכלוסייה הפדיאטרית, וצוין כי סיגריות אלקטרוניות הפכו למוצר הטבק הנפוץ ביותר בשימוש בקרב צעירים בארצות הברית. במגזין זה אנחנו משתפים סיכום של סקירה שפורסמה ב-Pediatrics, שסקרה את האבולוציה של סיגריות אלקטרוניות ואידוי באוכלוסייה הפדיאטרית.

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן