המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים אנחנו מזמינים אותכם/ן לצפות בוובינר פרופסור פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ מרכז רפואי רבין, דן בהמלצות התזונתיות ובאתגרים השונים בטיפול התזונתי בחולי הקורונה:
הוובינר בחסות חברת נסטלה, יצרנית סדרת פפטמן (פפטמן ג’וניור, פפטמן פרביו ופפטמן AF) לתקציר ההרצאה לחצו כאן PEPTAMEN AF
לפרטים נוספים פנו אל הדיאטנית שלנו שבאיזורכם או לשירות הלקוחות 1-801-22033 |
דיאטה עתירה במזון מעובד מלווה בסיכון מוגבר לסרטן מעי גס ורקטום (Gastroenterology)
דיאטה עתירת מזון מעובד שנקשרה עם חותמת מיקרוביאלית של סרטן מעי גס ורקטום מצויה בקורלציה חיובית עם סיכון מוגבר לסרטן מעי גס ורקטום, בפרט גידולים עם עדות ל-Fusobacterium nucleatum, זן pks של Escherichia coli ו-ETBF (או Enterotoxigenic Bacteroides fragilis). ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי נכון להיום, אין מחקרים להערכת ההשפעה של דפוס תזונה (במקום רק […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!