תזונה

Substituting Saturated Fat For Starch In Diets Type 2 Diabetics May Help With Glycemic Control And Weight Loss



07/24/2002 By Andrew A. Skolnick

Patients with type 2 diabetes may have better blood glucose control and weight loss without adversely affecting their serum lipid levels if they substitute saturated fats for starch in their diets.

Researchers led by J.H. Hays at the Christiana Care Health Services, Inc., in Newark, Delaware in the United States, retrospectively reviewed the medical records of 151 patients with type 2 diabetes, who had completed a one year follow-up after a dietary prescription for a high saturated fat diet with avoidance of starch. The patients were compared with 132 historical control subjects, who had been allowed unlimited monounsaturated fat and restricted starch.

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה