תזונה

High Omega-3 Fatty Acid, Fish Intake Reduces CHD, Sudden Death Risk

NEW YORK (Reuters Health) Apr 09 – In two new reports released today, omega-3 fatty acid intake is shown to be associated with reduced risk of coronary heart disease (CHD) in women, and of sudden death in men.
In the first study, in the April 10th issue of The Journal of the American Medical Association, Dr. Frank B. Hu, from the Harvard School of Public Health, Boston, and colleagues collected dietary data on 84,688 women who participated in the Nurses' Health Study. These women were 34 to 59 years of age, and free from CHD at baseline in 1980.

לכתבה המלאה

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה