טכנולוגיות רפואיות

המלצה לעיון במאמרה של כרם אביטל ב”הארץ”: הסכנות שמסתתרות בדגים שאתם אוכלים

במאמר זה המתפרסם היום ב”הארץ” מציגה הדיאטנית הקלינית כרם אביטל כמה עובדות מטרידות הנוגעות לאכילת דגים, אשר מוגדרים כמזון מומלץ ועשיר באומגה 3.

ע”פ הכותבת, רוב הדגים הנצרכים בישראל מכילים כמות זניחה של אומגה 3, ומאידך מכילים כמויות לא מבוטלות של כספית ורעלים אחרים, כך שהתועלת התזונתית/בריאותית בהחלט מוטלת בספק.

למאמר

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה