חקר הכבד

תעשיית המזון מתנגדת לכוונת משרד הבריאות לסמן מוצרים עתירי סוכר , ערך קלורי גבוה וערך תזונתי נמוך כ”מזיקים” (דהמרקר)

ע”פ דיווח בדהמרקר נתגלתה מחלוקת חריפה בין עמדות משרד הבריאות לתעשיית המזון בנוגע להגדרה של מזון מזיק. לפי עמדות המשרד, מזון עתיר בסוכר וקלוריות ודל בערכים תזונתיים הוא מזון מזיק. מנגד טוענת התעשייה שההגדרה של מזון כמזיק מקובלת רק במקרה של מזון מקולקל או שיוצר בתנאים לא נאותים , והיא מתנגדת לסמן מזונות כאלה כ”מזיקים”.

לדיווח המלא בדהמרקר

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה