תווי סימון תזונתי ככלי לשינוי הרגלי צריכת מזון (דוגמאת צ’ויסס)/מאמר אורח מאת ד”ר רם וייס ויערה תירוש

במאמר זה שפורסם בכתב העת IDA של עמותת עתיד- עמותת הדיאטנים בישראל מנתחים המחברים את מידת ההשפעה של תכנית צ’ויסס על הרגלי צריכת המזון של הצרכנים על בסיס מחקרים שנעשו בחו”ל, ובעיקר בהולנד. מהמחקרים עולה שלתכנית הייתה השפעה גם על הצרכנים, גם על רשתות המזון וגם על היצרנים, לכיוון שיפור ערכים תזונתיים של מוצרי המזון.

למאמר המלא

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה