במחקר המתפרסם במהדורת אוקטובר 2002 של הירחון JAMA מוצגות תוצאות מעקב אחר נשים בהריון אשר חולקו ל-2 קבוצות מעקב , אחת עם תוספת תזונתית עשירה בפולט, והשנייה ברמות סטנדרטיות.
על פי תוצאות המחקר, בו השתתפו למעלה מ- 1500 נשים למשך של כ-3 שנים, הקבוצה שבה רמת הפולט הייתה נמוכה מ- 2.19 ng/mL הייתה ברמת סיכון יחסי של 41% להפלות ספונטניות, מאשר לנשים בקבוצה בה רמות הפולט היו גבוהות מ- 6.17 ng/mL .
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!