ד”ר ראשד אבו סאלח, מומחה בכירורגיה כללית ובכירורגית כלי דם, מונה לנהל את המרכז לרפואה יועצת בצפת שנפתח השבוע

מינוי חדש במחוז צפון בכללית: ד"ר ראשד אבו סאלח, בן 42, נשוי +2, מתגורר במג'דל שמס, התמחה בכירורגיה כללית במרכז רפואי העמק, ובבית חולים רמב"ם סיים בהצטיינות התמחות בכירורגית כלי דם, מונה לאחרונה לנהל את המרכז לרפואה יועצת בצפת, שנפתח השבוע.

בנוסף לעבודתו במרכז לרפואה יועצת בצפת, ד”ר אבו סאלח, רופא בכיר במחלקה לכירורגית כלי דם במרכז רפואי העמק, עובד כיועץ בכירורגיה כללית וכלי דם במרפאות כללית קנב בקריית שמונה, ברקתי בטבריה, מרפאת מג’אר, גולן קייר, בית שאן, קצרין והוא משמש כיועץ בכירורגיה כללית וכירורגית כלי דם בכללית. בנוסף, ד”ר אבו סאלח חבר באיגוד הכירורגים, באיגוד הישראלי לכירורגית כלי דם ובחברה הישראלית להשתלת איברים, חבר באיגוד העולמי לאנגיולוגיה, סגן יושב הראש לוועדה העולמית למומחים צעירים לרפואת כלי דם – אנגיולוגיה ויושב ראש הסניף הישראלי של הוועדה העולמית לאנגיולוגיה.

בתפקידו החדש, ד”ר אבו סאלח ינהל מרכז רפואי גדול ומתקדם המורכב מצוות מוביל ומיומן בתחומים: כירורגיה כללית, כירורגית כלי דם, כירורגית שד, אורולוגיה, נשים, עיניים, אף אוזן גרון, נוירולוגיה, אורתופדיה מבוגרים וילדים, כירורגיה פלסטית, כירורגית ילדים, מכון רנטגן ואולטרסאונד, תזונה ודיאטה, קרדיולוגיה מבוגרים וילדים, משרד – מנהל וסיעוד – אחיות.

לדברי ד”ר אבו סאלח “שירותי רפואה רבים שהיו ניתנים בבתי החולים בלבד פותחו בקהילה כולל התאמת התשתיות בתחומים השונים ואנו נותנים למטופלים שלנו טיפול רפואי איכותי, מקצועי ומתקדם כאן, במרכז לרפואה יועצת בצפת. אני שמח ומודה על בחירתי לניהול המרכז”.

“תנופת הפיתוח של כללית מורגשת בכל רחבי הצפון ופריסת השירותים הרחבה שלנו בעיר צפת היא לטובת הצרכים הרפואיים של ציבור המטופלים שלנו. המרכז לרפואה יועצת שניפתח בימים אלו יאפשר למטופלים שלנו לקבל את השירות הרפואי הטוב ביותר תוך שאיפה למצוינות ואיכות רפואית. אני מברך את ד”ר אבו סאלח עם כניסתו לתפקיד בימים אלה, ובטוח שיצעיד את המרכז החדש להישגים” סיכם ד”ר מרדכי דיין, מנהל מחוז צפון בכללית.

 

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

בדיקה רקטלית היא “בדיקה גרועה לסרטן הערמונית” – מנתחים וארגוני צדקה מסכימים

מקור: Baus
פרופ' אלכסנדר גרינשטיין
פרופ' אלכסנדר גרינשטיין
אין תגובות|31/05/2026

רובנו חונכנו שבגברים ‘בדיקת האצבע’, בדיקה רקטלית של הערמונית, היא חלק ממערכת של גילוי מוקדם של סרטן הערמונית, אולם בשנים האחרונות ירדה בדיקה זו מחשיבותה

סיכום מחקר KEYNOTE-689: פמברוליזומאב (Pembrolizumab) (Keytruda) כטיפול פרי־אופרטיבי

מקור: NEJM
פרופ' יוסף אלידן
פרופ' יוסף אלידן
אין תגובות|13/05/2026

מחקר פאזה III, אקראי ורב־מרכזי זה בחן את היעילות ואת הבטיחות של מתן חוסם ה־PD-1, פמברוליזומאב (קיטרודה), בשילוב עם הסטנדרט הטיפולי המקובל (ניתוח + קרינה או כימותרפיה) עבור חולים עם HNSCC נתיח בשלב III או IVA

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן