Dietary Antioxidants May Reduce Risk of Alzheimer’s Disease

NEW YORK (Reuters Health) Jun 25 –

 Dietary intake of antioxidants, particularly vitamin C and E, may lower the risk of Alzheimer’s disease, according to two reports published in the June 26th issue of the Journal of the American Medical Association.

 In the first report, Dr. Monique M. B. Breteler from Erasmus Medical Center, Rotterdam, the Netherlands, and colleagues collected data on 5395 men and women who were at least 55 years of age and who were free of dementia at baseline. The subjects were participants in the population-based Rotterdam Study.

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה