NEW YORK (Reuters Health) Apr 09 – In two new reports released today, omega-3 fatty acid intake is shown to be associated with reduced risk of coronary heart disease (CHD) in women, and of sudden death in men.
In the first study, in the April 10th issue of The Journal of the American Medical Association, Dr. Frank B. Hu, from the Harvard School of Public Health, Boston, and colleagues collected dietary data on 84,688 women who participated in the Nurses' Health Study. These women were 34 to 59 years of age, and free from CHD at baseline in 1980.
האם המהפכה הטיפולית בהשמנת יתר תפרוץ את חומת הכלכלה? פרופ' רז ופרופ' שטרן
לפניכם הרצאה ודיון שהתקיים בין פרופ’ איתמר רז ופרופ’ נפתלי שטרן בנושא השפעות החידושים הטיפוליים בתחום ההשמנה.
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!