במאמר שפירסם פרופ’ ארון קארול (פרופ’ לרפואת ילדים בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת אינדיאנה) בניו-יורק טיימס ואשר תורגם באתר “הארץ” הוא דן בדילמה מוכרת ושכיחה זו המעסיקה אנשי מקצוע וצרכים רבים.
מסקנתו של קארול היא חד משמעית : סוכר מזיק יותר , במיוחד זה שנמצא במוצרי מזון תעשייתיים , בעוד שצריכה סבירה של ממתיקים מלאכותיים היא יעילה ובטוחה. בסיום המאמר מדגיש המחבר כי את המסקנה הזו הוא אף מיישם בחייו האישיים והמשפחתיים..
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!