אנו שמחים להציג בפניכם סיקור של מפגש מדעי מקצועי שהתקיים ב-6/2 לרגל השקת הפעילות של עמותת צ’ויסס בישראל.
במסגרת הסיקור ניתן לצפות בקליפ וידאו מסכם קצר של האירוע, וכן להרצאת אורח מאת ד”ר נליה שטיין, ולרב שיח בהנחיית פרופ’ אליוט בארי.
כידוע, העמותה מקדמת סימון מוצרי מזון על פי הערך הבריאותי שלהם במטרה לעודד ייצור שיווק וצריכה של מוצרי מזון בריאים . לאתר סיקור המפגש המדעי – נא להקליק כאן
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!