בין עשרות המקרים המאומתים החדשים היום גם 6 דיירים בבית אבות, בעולם נמשכת מגמת העלייה במקרים היומיים, וירידה במקרי תמותה חדשים

לפניכם עדכון מצב קורונה לערב ה-6/6 .  במהלך היום נוספו 58 מקרים מאומתים, אך כפי שניתן לראות בתרשים, מאז ה-1/6 מספר המאומתים היה מעל 100.

הנתון המדאיג שפורסם היום הוא שמבין המאומתים היום 6 הם דיירים בבית אבות ועוד 3 אנשי צוות באותו בית אבות.  כבר כתבנו כאן שמקרה אחד של אדם הנמצא בקבוצת סיכון שקול מבחינת תחלואה קשה/תמותה לעשרות רבות של מקרים מאומתים של אנשים שאינם בסיכון, כלומר 6 המקרים החדשים היום שקולים לכמה מאות מקרים “רגילים”.

לצפייה במצגת הנתונים בחלון נפרד

כדאי לשים לב שכאשר מסתכלים על תמונת המצב העולמית  (worldmeter) ניתן לראות שנמשכת מגמת העלייה במספר המקרים החדשים ליום . עם זאת, יש מגמת ירידה במספר מקרי המוות החדשים .

תגובות רוצה להצטרף לדיון?

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!

מאמרים

דו”ח ה-CDC לגבי תסמיני הלונג-קוביד

דו”ח ה-CDC לגבי תסמיני הלונג-קוביד

מערכת האתר
מערכת האתר
אין תגובות|01/04/2024

דו”ח חדש של ה-CDC מתאר בפירוט את התסמינים של לונג-קוביד בקרב קבוצה של חיוביים לקורונה בהשוואה לאלו השליליים לקורונה עם תסמיני דמוי-קורונה כביקורת. הביא לפרסום יהונתן ניסן בהמלצתו של פרופ’ שוורצברג

כניסת צוות רפואי

הכניסה לאתר מותרת אך ורק לצוות הרפואי

לקבלת קוד אימות לנייד ולמייל, יש למלא את כתובת המייל ואת מספר הטלפון שלך

עדיין לא נרשמת? באפשרותך לבצע רישום כאן