ארגון ‘צויסס (Choices )הישראלי הוא שלוחה של הארגון הבינ”ל העוסק בסימון מוצרי מזון ע”פ ערכם הבריאותי באופן אובייקטיבי ומקצועי, במטרה להשיג שיפור בבריאות הציבור.
מזון אולטרה-מעובד עשוי להביא לעליה בסיכון לגלאוקומה (Nutrients)
צריכה רבה של מזון אולטרה-מעובד, בפרט מתוקים, מלווה בסיכון מוגבר להתפתחות גלאוקומה, כך עולה מנתונים חדשים שפורסמו בכתב העת Nutrients. מהנתונים עולה כי הקשר בין צריכת מזון אולטרה-מעובד ובין הסיכון לגלאוקומה היה משמעותי בגברים ובמבוגרים בגיל מתקדם. ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי מחקרים קודמים קשרו בין מזון אולטרה-מעובד ובין סיכון מוגבר למחלות לב וכלי דם, […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!