Triglycerides Decrease Effectiveness of Elemental Diet for Crohn’s Disease

High levels of long-chain triglycerides decrease the therapeutic benefit of an elemental diet for patients with active Crohn’s disease, Japanese researchers report.

Although enteral nutrition based on refined amino acids is established as a primary therapy for active Crohn’s disease, what effect dietary fat has remains unclear. Dr. Tomoyuki Tsujikawa and colleagues from Shiga University of Medical Science conducted a randomized, controlled trial to assess this effect.

medscapeלכתבה ב

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה