המלצה לעיון במאמר: ”ריח של שוקולד” מאת לימור עברון גילת (הארץ)

במאמר סוקרת גילת את המידע הקיים והמבלבל לעיתים אודות צריכת שוקולד. המסקנות: עדיף לצרוך פולי קקאו מלאים, ובעדיפות שנייה שוקולד מריר עם תכולה גדולה ככל האפשר של מוצקי קקאו. היתרונות הבריאותיים, בעיקר הפעילות האנטיאוקסידנטית המיוחסת לשוקולד לא בהכרח באים לידי ביטוי בשוקולד החלב הפופולארי שמכיל בדר”כ כמויות סוכר ושומן רבות שאינן תורמות לבריאות. 

למאמר המלא ב”הארץ” 

.

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה