התייחסותה של דלית וייסמן, עורכת מדור תזונה, לידיעה בנושא שוקולד לאיזון יתר לחץ דם

בהמשך לידיעה שפורסמה באימד בנוגע לחשיבותו של שוקולד באיזון יתר לחץ דם, להלן התייחסותה של דלית וייסמן, עורכת מדור תזונה.

עדיין לא קיים מידע ממספר מספק של מחקרים פרוספקטיביים שבדקו כמות גדולה של אנשים, על מנת לתרגם את הממצאים בנושא להנחיות מעודכנות וגורפות באשר לצריכה, מינון ואיכות של שוקולד בטיפול ביתר לחץ דם.

ניתן להתייחס למחקר זה כמחזק את ההנחה המקובלת כיום, לפיה צריכה מתונה של שוקולד (עם עדיפות לשוקולד מריר), הינה התנהגות תזונתית המהווה חלק מתבנית אכילה מאוזנת.

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

    הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

    במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
    להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה