אם אינך יכול לראות מייל זה תקין לחצ/י כאן

Cardio Femme III, יוצא לדרך, וגם הפעם יעסוק בנושאים רב-תחומיים סביב בריאות לב האישה, בשילוב קרדיולוגים, רופאי משפחה, גיניקולוגים ופסיכולוגים.
כיום ברור שהשיח הרב תחומי קריטי להבנת גורמי הסיכון הייחודים לנשים, לתסמינים השונים, לתגובה השונה לטיפול, ובעיקר למען שיפור האבחון, המניעה והטיפול במחלות הלב בנשים.
אני קוראת לכם לבוא לכנס חשוב זה, בו נלמד ונדון יחד על מגוון נושאים, שאינם נדונים באף כנס אחר על אף חשיבותם הרבה:
השפעת מגדר על טיפולים בנוגדי תסיות ונוגדי קרישה | הריון בנשים עם מחלת לב | IVF והשפעתו על הבריאות הלבבית בנשים | טיפול הורמונאלי בנשים עם התקף לב או לאחר סרטן השד | הבדלים מגדרים באבחון ובטיפול באי ספיקת הלב | חסמים פסיכולוגיים לשינוי התנהגותי בנשים עם מחלת לב | חשיבות הפעילות הגופנית בנשים ועוד!!
כמו כן יינתנו הרצאות על ידי בכירי הקרדיולוגים, הגיניקולוגים ורופאי המשפחה.
קוראת לכולכם להירשם לסו"פש חשוב מאתגר ומעניין זה, 23-25.06.16, מלון דן כרמל, חיפה,
ללימוד, לשיח רב תחומי למען בריאות לב האישה
בברכה
ד"ר טלי פורטר
יו"ר הכנס
מספר המקומות מוגבל, אנא הקדימו להירשם
לינק לאתר הרישום
אישור השתתפות מותנה ברישום מראש.